Formaliteter för att komma in i USA utan visum – ESTA-ansökan

Vill du ställa fler frågor när du lämnar för USA . Om du är svenska , måste du fylla i ESTA formuläret innan du reser . Detta krävs , är det en handling som tillåter dig att gå på amerikansk mark för en period av tre månader .

Om du vill stanna mer än tre månader , kommer den i så fall få ett visum , men om så inte är fallet , då inte behöver visum , bara ett giltigt pass för att uppnå efter 2005 och denna berömda dokument ESTA .

 

Varför måste skaffa ESTA

Detta ingår i Visa Waiver-programmet inrättades av den amerikanska regeringen för att samla in information om resenärerna innan de anländer i USA . Detta gör det möjligt för dem att förbättra säkerheten . Det är också mer bekvämt för besökare som inte har att fylla den lilla gröna kontakten och låter tiden undre gränsstation .

För att få denna resa ansökan måste du uppfylla flera kriterier. Ditt besök i USA bör inte vara mer än tre månader , måste du vara i ett affärssammanhang eller resa , måste du inte har begått ett brott och har en giltig returbiljett .

 

Hur får ESTA

Klicka på länken längst ner på sidan för att få tillgång till en inspelning webbplats på ESTA svenska . Du kan sedan komma åt enkäten och du kommer att få hjälp , och övervakas under hela perioden för godkännande av din ansökan .

Frågor som kommer att ställas är samma som på den tidigare pappers I- 94W invandring , kommer du att bli ombedd att skriva in grundläggande information i ett land utanför Europa , t.ex. ditt passnummer och datum och leverans , ditt telefonnummer , födelsedatum , namn osv .

Och en hel massa frågor som det är bättre att inte svara om du vill se ditt körkort accepteras. Till exempel , får du frågan om du har någon koppling till en terroristorganisationeller nazist , om du har en smittsam sjukdom eller psykiska störningar .

 

Detta system är det fördelaktigt för resenärer

Ja, det är verkligen bra för resenärer som inte behöver vidta åtgärder för att få ett visum detta system .

Formaliteter är förenklad och du får din resa ansökan enligt 72 h 00 . Och viktigast av allt kan du göra allt detta direkt via internet vilket sparar mycket tid .