Alaki be az Egyesült Államokban vízum nélkül – ESTA alkalmazás

Van több kérdést , amikor a elhagyja az Egyesült Államokban . Ha a magyar , ki kell töltenie az ESTA űrlapot , mielőtt elhagyják . Erre azért van szükség , ez a dokumentum felhatalmazza , hogy megy az USA területén egy három hónapos időszakra .

Ha azt szeretnénk, hogy maradjon több, mint három hónap, akkor ebben az esetben , hogy a vízum , de ha nem ez a helyzet, akkor nem kell vízum , csak érvényes útlevéllel elérése után, 2005-ben és ez a híres dokumentum ESTA .

 

Miért kell szereznie ESTA

Ez része a vízummentességi program által létrehozott amerikai kormány , hogy információkat gyűjtsön az utazók , mielőtt megérkeznek az Egyesült Államokban . Ez lehetővé teszi számukra, hogy a biztonság fokozása . Az is sokkal kényelmesebb a látogatók számára , akik nem rendelkeznek , hogy töltse ki a kis zöld dugót, és adjon időt az alacsonyabb határállomás.

Ahhoz, hogy ez az utazási alkalmazás , akkor számos kritérium . A látogatás az Egyesült Államokban nem lehet több, mint 3 hónap , akkor kell, hogy legyen az üzleti kontextusban , vagy utazás, akkor nem követtek el bűncselekményt , és érvényes menettérti jegy .

 

Hogyan juthat el az ESTA

Kattints a linkre az oldal alján a hozzáférést a felvételt helyszínen ESTA magyar . Ezután elérheti a kérdőívet , és akkor segítség , és ellenőrizni időtartama alatt a jóváhagyás az alkalmazás.

Kérdések , hogy kérni fogja az ugyanaz, mint az előző papír I- 94W bevándorlás , kérni fogja, hogy adja meg az alapvető információkat egy olyan országban, Európán kívüli , például az útlevél számát és a dátumot és az a teljesítés helye , telefonszáma , a születési dátum , név stb .

És egy csomó kérdést , amelyekre jobb, ha nem válaszol , ha azt szeretné , hogy a licenc elfogadott. Például , meg kell adni , ha bármilyen kapcsolat egy terrorista szervezet , vagy náci , ha van egy fertőző betegség , vagy mentális zavarok .

 

Ez a rendszer ez hasznos az utazók számára

Igen , ez a rendszer nagyon hasznos az utazók számára , akik nem kell , hogy tegyen lépéseket , hogy a vízum megszerzése .

Formalitásokat egyszerűsített és kap az utazási alkalmazás alatt 72 óra 00 .

És ami a legfontosabb , amit tehetünk, mindezt közvetlenül az interneten, amely takarít meg jelentős időt .